Pentuja

Pennut luovutetaan

  • aikaisintaan 7-viikon ikäisinä
  • rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon
  • tunnistusmerkittyinä mikrosirulla ja asianmukaisesti madotettuina
  • eläinlääkärin tarkastamina, mukaan tulee leimattu terveystarkastustodistus
  • pentukansion kera, josta löytyy tietoa ruokinta ohjeista rodun esittelyyn ja perinnöllisiin sairauksiin
  • pentureppu pakattuna (kuppi, leluja, ruokaa, luita, lahjakortteja, ensi panta ja hihna yms.)


Kaikki jalostukseen käyttämämme koirat ovat tutkittuja PEVISA:n mukaan.

Pentusuunnitelmat

Pentutiedustelut sähköpostitse kennelroiners@gmail.com

D-pentue

auan odotettu D - pentue on saanut alkunsa, kun ensimmäinen astutus tapahtui 8.9 ja toinen 10.9. Isänä on komea Keijo, jonka rakenne ja koko on täysin optimaalinen, säkäkorkeus ihanteellinen 28,5cm! Luonteestakin voin vain kehua, niin kiltti ja herrasmies. Emänä jo kokenut Choko tekee nyt viimeisen pentueensa. Rouva suklaa hurmaa niin ikään myös luonteellaan kuin kauniilla kasvoillaan, sekä on todella monipuolinen harrastus koira. Chokon kanssa harrastetaan agilityä, rally-tokoa ja näyttelyitä, lisäksi kotona sillon tällöin doboillaan!

Pentueet

C-pentue

Chokolle löytyi sopiva komea Kauko sulhanen Laukkoskelta. Astutus tapahtui luonnollisesti ja nopeasti Kaukon kotona, suoritus oli kuin oppikirjasta konsanaan. Nyt vain odottelemme kuinka pullat uunissa kypsyvät ja kuinka monta niitä siellä onkaan! Yhdistelmään pääset TÄSTÄ linkistä kurkkimaan koiranetistä. Vuorokausien vieriessä pääsimme vihdoin röntgeniin ja kuvasta yhteistuumin laskimme neljän pennun kallon ja rangan löytyvän, näin siis rupesimme odottamaan neljää pentua! Loppu tiineys sujui hyvin ja Choko oli oikein reipas oma itsensä koko tiineyden ajan. Sunnuntain ja maanantain 5.5.2019 välisenä yönä pennut rupesivatkin putkahtelemaan maailmaan. Pentueeseen synty kaksi kaunista narttua ja kaksi komeaa urosta! Emä voi hyvin ja kaikki pennut olivat reippaasti heti tissillä.

Pentueen omalle esittelysivulle pääset TÄSTÄ ja katsoa allaolevasta diasta kuvia, kun pennut olivat vielä kasvattajan luona.

B-pentue

Toinen pentueeni syntyi 28.12.2018 yön hämärässä, kun leasing narttuni Cola puksautti kolme pientä eloisaa pentua maailmaan, sekä yhden enkelipennun. Kaksi kaunista narttua, joista toinen black&tan ja toinen punainen, sekä yhden black&tan uroksen. Pentueen isänä on upea herrasmies Manu ja yhdistelmän koiranetistä näet TÄSTÄ. Painot lähtivät hyvin nousemaan ja pennut kasvamaan päivien edetessä. Cola hoiti pennut ensiluokkaisesti ensisynnyttäjäksi, vaikka itse synnytys teki hieman tiukkaa Colalle. Kuitenkin ilman komplikaatioita selvittiin ja kaikki kolme pikkuista olivat terveitä, sekä emä myös! Pennut asustivat Katrin luona johon itselläni oli lyhyt ja nopea matka. Lähes päivittäin kävin katsomassa ja hoivaamassa pentuja, sekä tuomassa kaiken tarpeellisen jota pentujen hoitoon tarvitsee. Katrin kanssa yhteistyö sujui hyvin ja toinen tytöistä jäi Katrin hoiviin, kun muut sisarukset muuttivat muualle luovutusiän tullessa. Pennut pääsivät ihaniin harrastaviin koteihin!

Pentueen omalle esittelysivulle pääset TÄSTÄ ja katsoa allaolevasta diasta kuvia, kun pennut olivat vielä kasvattajan luona.

Ensimmäinen pentue

Kennelnimeni ensimmäinen pentue syntyi 13.7.2017 ja kaikki sujui kuin oppikirjassa. Pentueen isänä oli upea Kauko ja emänä kaunis Choko. Yhdistelmän koiranetistä näet TÄSTÄ. Pentueeseen syntyi kolme upeaa urosta ja yksi pikkuinen nätti narttu. Terveitä ja reippaita pentuja! Pojat varattiin nopeasti ja ainoa narttu sai kivan sijoituskodin. Mukavaa kun pennut jäivät lähelle, vaikkakin yksi uroksista lähti vähän kauemmaksi Jyväskylään. Ihania pentuja jotka pääsivät huippu koteihin! 

Pentueeseen voit tutustua TÄSTÄ ja katsoa allaolevasta diasta kuvia, kun pennut olivat vielä kasvattajan luona.