Niin pieniä ja ihania

Pentuja

Täältä löydät jo syntyneet pentueet ja suunnitteilla olevat. Kysy lisää sähköpostilla kennelroiners@gmail.com.

Pentusuunnitelmat

Pentusuunnitelmista lisää myöhemmin!

C-pentue

Choko tekee viimeiset pentunsa ja onnistunut astuminen on tapahtunut. Nyt vain odottelemme kuinka pullat uunissa kypsyvät ja kuinka monta niitä siellä onkaan! Yhdistelmään pääset TÄSTÄ linkistä kurkkimaan koiranetistä. Pentu kyselyitä otetaan vastaan!

Pentueet

B-pentue

Toinen pentueeni syntyi 28.12.2018 yön hämärässä, kun leasing narttuni Cola puksautti kolme pientä eloisaa pentua maailmaan, sekä yhden enkelipennun. Kaksi kaunista narttua, joista toinen black&tan ja toinen punainen, sekä yhden black&tan uroksen. Pentueen isänä on upea herrasmies Manu ja yhdistelmän koiranetistä näet TÄSTÄ. Painot lähtivät hyvin nousemaan ja pennut kasvamaan päivien edetessä. Cola hoiti pennut ensiluokkaisesti ensisynnyttäjäksi, vaikka itse synnytys teki hieman tiukkaa Colalle. Kuitenkin ilman komplikaatioita selvittiin ja kaikki kolme pikkuista olivat terveitä, sekä emä myös! Pennut asustivat Katrin luona johon itselläni oli lyhyt ja nopea matka. Lähes päivittäin kävin katsomassa ja hoivaamassa pentuja, sekä tuomassa kaiken tarpeellisen jota pentujen hoitoon tarvitsee. Katrin kanssa yhteistyö sujui hyvin ja toinen tytöistä jäi Katrin hoiviin, kun muut sisarukset muuttivat muualle luovutusiän tullessa. Pennut pääsivät ihaniin harrastaviin koteihin!

Pentueen omalle esittelysivulle pääset TÄSTÄ.

Ensimmäinen pentue

Kennelnimeni ensimmäinen pentue syntyi 13.7.2017 ja kaikki sujui kuin oppikirjassa. Pentueen isänä oli upea Kauko ja emänä kaunis Choko. Yhdistelmän koiranetistä näet TÄSTÄ. Pentueeseen syntyi kolme upeaa urosta ja yksi pikkuinen nätti narttu. Terveitä ja reippaita pentuja! Pojat varattiin nopeasti ja ainoa narttu sai kivan sijoituskodin. Mukavaa kun pennut jäivät lähelle, vaikkakin yksi uroksista lähti vähän kauemmaksi Jyväskylään. Ihania pentuja jotka pääsivät huippu koteihin! 

Pentueeseen voit tutustua TÄSTÄ ja katsoa allaolevasta diasta kuvia, kun pennut olivat vielä kasvattajan luona.