Uutiset

Kertomuksia näyttely- ja kilpailutuloksista, treeneistä tai tapahtumista. Sekä asiaa myös pentueista ja niiden suunnittelusta. Ajankohtaisimmat uutiset löydät kennelin Facebook sivuilta.

Upea näyttely viikonloppu takana Liettuan Kaunasissa! Tästä jatkamme matkaa kohti Kroatian lämpöä maailman voittaja näytteyihin. Huippua mennä mukavalla porukalla!

Rusina käväisi reippaana poikana terveystarkastuksessa ja sieltähän putkahti oikein hienot tulokset! Ei voi olla muutakuin onnellinen ja iloinen kasvattaja!

D-pentue

27.06.2023

Hilde on nyt tavannut Uunon kahdesti treffien merkeissä, joten pitkän pentutauon jälkeen toivomme parasta! Mielettömällä luonteella ja komeudella varustettu Uuno on saanut myös mahtavan luonnetesti tuloksen 189p. Tästä pentueesta sijoittaisin mielelläni yhden narttu pennun harrastavaan kotiin. Pentujen odotetaan syntyvän elokuun lopulla.

Tänä vuonna ollaan vihdoin aktiivisempia näyttelyissä kävijöitä! Korona ja sen tuomat rajoitukset hankaloittivat viimeiset kaksi vuotta roimastikkin näyttely harrastustamme, kun eihän niitä missään saanut järjestää. Dila on aloittanut juniori luokkansa varsin menestyksekkäästi ja Hilde on löytänyt jo pikkuhiljaa takaisin juniori aikaisen...

Pikku neidin viimeinen pentuluokka täräytettiin messarissa päätökseen. Dila kulki kuin euroopan omistaja näyttelyalueella, eikä hätkähtänyt lainkaan suurta ihmis ja koira määrää! Hieman pehmeän tuntuinen Dila oli ennen kehää, jonka syy selvisikin juuri ennen narttujen vuoroa, kun neiti aloitti ensimmäiset juoksunsa. Ei ainakaan helposti unohda,...

Kiitokset Lindalle, kun ottivat pikku neidin mukaan ulkomaille Latviaan. Huikeita tuloksia!

Dila on avannut upeasti näyttelyuransa pentunäyttelyiden temmellyksessä! Molemmat näyttelyt olivat meille ihanteellisesti lähinäyttelyitä Tampereen Kaupissa. Mahtavaa oli nähdä myös Dilan sisaruksia ja heidän omistajiaan! Seuraavat näyttelyt ovatkin sitten vasta joulukuussa Helsingin Messukeskuksessa.

Kauan harkittu ja huolella valittu uusi pienokainen saapui perheeseemme! Black Elite Glow Like A Diamond eli tutummin Dila, on hyvin kotiutunut ja Penny sai vihdoin "pikkusiskon" seurakseen <3 Dila on sijoitussopimuksella Black Eliten Linda Värtöltä ja odotukset ovat suuret pienen neidin osalta. Kotimatka oli Lappeenrannasta Tampereelle pitkä,...

Mini Enigma's Dolce Choccolina
"Choko"
22.11.2021
"Tänään on se päivä,
kun minun matkani on kuljettu loppuun.
Olen sairas ja voimani ovat ehtyneet,
älä siis pyydä minua jaksamaan pidemmälle, vaan pidä minua sylissäsi
ja kerro minulle kaikista yhteisistä vuosistamme. Silitä turkkiani niin kauan kunnes olen kulkenut rajan yli ja sydämeni on sammunut.

Roiner's Champion Cheerleader Hilde aka Hilden kanssa kävimme terveystarkastuksissa ja priimaa pukkasi! Neidin ensimmäiset viralliset terveystutkimukset ja hän käyttäytyi kuin vanha tekijä.

© 2024 Eerika Kallio. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita