Anna meidän esitellä itsemme

Tietoa kennelistämme

Olen Eerika Kallio 27 ja perheeseeni kuuluu mies, kaksi koiraa ja hevonen.
Päätyökseni toimin yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

Eläin intoni alkoi periaatteessa jo nuorena, kun ihastelin ja hoidin muiden eläimiä, mutta koskaan en omaa saanut. Täysi-ikäisyyden täyttyessä, muutin heti omaan asuntooni ja ostin koiran. Ensimmäinen oma koirani oli sekarotuinen vahinkolapsi Eetu. Rotuja Eetussa oli karjalankarhukoiraa, partacollieta, labbista ja kultaistanoutajaa. Tämän rasavillin uroksen kanssa opettelin koiranomistamisen maailman montakertaa ja kantapään kautta! Valitettavasti tämä persoonallisuuden multihuipentuma jouduttiin lopettamaan vasta viisivuotiaana selkävikojen vuoksi.

Ensimmäinen rotukoirani olikin sitten kääpiöpinseri ja hurahdin rotuun aivan täysin. Pieni, mutta pippurinen ja pärjää isojen kanssa. Osaa olla sohvaperuna, mutta liikunnasta ei silti kieltäydy koskaan. Saa näppärästi kainaloonkin! Tämä narttu on nimeltään Mini Enigma's Dolce Choccolina "Choko" ja hän onkin tehnyt kolme kaunista pentuetta.

Toisena rotuna perheessämme pyörii gordoninsetterit. Näitä en itse kasvata, mutta teen yhteistyötä gordonikasvattajamme kanssa. Ehkä joskus tulevaisuudessa myös oman kennelnimeni alle saattaa tulla gordonipentue, mutta toistaiseksi systeemi on toiminut hyvin näin!

Näyttelyitä ja muita eri lajeja olemme harrastelleet aina kauden ja kelien mukaan. Myös ulkomailla, enimmäkseen baltian maissa on näyttelyitä tullut kierrettyä ja aina kun vain aika- ja rahatilanne sen sallii niin reissuun lähdetään! Muista lajeista dobo, rally-toko ja agility ovat olleet ominaisia ja hirmuisen hauskoja koiriemme mielestä. Näitä olen suositellut myös kasvattieni omistajille!

Jäsenyyteni:

Kasvatustyöni tavoitteena on uusi perheenjäsen, juuri yksilöllisesti valittuun kotiin. Pennut syntyvät ja kasvavat kotioloissa, normaalin arjen keskelle. Näin pienokaiset oppivat esimerkiksi imurin ja television ääneen, eri ikäisiin ihmisiin, erilaisiin pintoihin ja muihin koiriin. Pentuja käsitellään paljon, jotta tulevaisuuden kodissa ei tule kerralla liikaa uutta ihmeteltävää. Kaikki pentuni rekisteröidään Suomen Kennelliiton rekisteriin ja terveystarkastetaan eläinlääkärin toimesta, joten meiltä ei saa pimeitä pentuja! Haluan olla avoin kasvatustyöstäni, sekä yhteydessä pentujen uusiin perheisiin myös luovutusajan jälkeen. Jokaisen tenavan mukaan tuleva kattava pentureppu helpottaa myös käynnistämään elämänmittaisen seikkailun uudessa kodissa!

Voit aina kysyä lisää sähköpostilla kennelroiners@gmail.com